Tervetuloa Digital & Circular Fashion House -hankkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Täältä löydät tapahtumat, työpajat ja koulutukset.

Loading Events

« All Events

Digijamit:

Digitaaliset teknologiat valmistuksessa – 3.11.2022 klo 14-17

November 3 @ 14:00 - 17:00

Vk 44 Digitaaliset teknologiat valmistuksessa   

To 3.11.2022 klo 14–17 

 

Digijameissa tutustutaan digitaalisuuden mahdollisuuksiin tuotantoprosessin eri vaiheissa. 

Digijameissa haetaan vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Miten erilaiset alueelliset tekstiili- ja muotialan yritykset voivat hyödyntää digitaalisuutta tuotantoprosessissa? 

 

Työpajaan osallistujat pääsevät tutustumaan ja halutessaan testaamaan digitaalisuuden mahdollisuuksia. Työpajassa keskustellaan teemasta ja pohditaan aihealueen hyötyjä ja haasteita jokaisen osallistujan omasta näkökulmasta.  

 

 Miten osallistua? 

Voit tulla seuraamaan työpajaa etänä ja osallistua kokeiluihin niiltä osin kuin se on etänä mahdollista.  Zoom –yhteys linkki 

Jos haluat enemmän työpajasta, tule paikan päälle. Tapahtuman paikka ilmoitetaan myöhemmin. iImoittauduthan silloin oheisesta linkistä: 

https://events.savonia.fi/event/v8a6B

 

 

Digijamit on yhteisöllinen tapahtuma, jossa tutkitaan ja kokeillaan konkreettisesti uusia teknologioita, teknologista murrosta ja sen mahdollisuuksia suunnittelussa ja tuotekehityksessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa. 

Digijameissa kehitetään digitaalista osaamista kiertotaloudessa ja opitaan soveltamaan sitä tekstiilien ja muodin prosessien eri vaiheissa yhdessä yritysten, opiskelijoiden ja Savonian henkilöstön kanssa.   

Digijamit on osa Digital & Circular Fashion House –hankkeen työpakettia Minifaktori /Luova Farmi & yhteisö – opi ja kokeile teknologiaa. Jokaisessa työpajassa on oma digihaasteensa. 

Details

Date:
November 3
Time:
14:00 - 17:00
Event Category:

Organizer

Digital & Circular Fashion House
View Organizer Website

Venue

Savonia-Ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
Kuopio, 70210
+ Google Map