Tervetuloa Digital & Circular Fashion House -hankkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Täältä löydät tapahtumat, työpajat ja koulutukset.

Loading Events

« All Events

Digijamit:

3D-suunnittelu ja mallintaminen – 13.10.2022 klo 14-17

October 13 @ 14:00 - 17:00

Vk 41 3D –suunnittelu ja mallintaminen   

  To 13.10.2022 klo 14–17  

 

Digijameissa tutustutaan vaatteiden 3D –suunnitteluun, -mallintamiseen sekä -ohjelmistoihin. 

Digijameissa haetaan vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitä mahdollisuuksia 3D –suunnittelu ja mallintaminen voivat tuoda omalle yritykselle? Entä haasteita? Entä kustomoitujen digitaalisten 2D -kaavojen hyödyntämisen mahdollisuudet 3D-suunnittelussa? Opettelenko itse mallintamaan vai ostaisinko palvelun toiselta osaajalta? 

Työpajaan osallistujat pääsevät tutustumaan ja halutessaan testaamaan digitaalisuuden mahdollisuuksia. Työpajassa keskustellaan teemasta ja pohditaan aihealueen hyötyjä ja haasteita jokaisen osallistujan omasta näkökulmasta.  

Miten osallistua? 

Voit tulla seuraamaan työpajaa etänä ja osallistua kokeiluihin niiltä osin kuin se on etänä mahdollista.  Zoom –yhteys linkki 

Jos haluat enemmän työpajasta, tule paikan päälle, Savonia-AMK:n kampukselle, Microkatu 1. L-120 –tila. iImoittauduthan silloin oheisesta linkistä: 

https://events.savonia.fi/event/4AORN

 

Digijamit on yhteisöllinen tapahtuma, jossa tutkitaan ja kokeillaan konkreettisesti uusia teknologioita, teknologista murrosta ja sen mahdollisuuksia suunnittelussa ja tuotekehityksessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa. 

Digijameissa kehitetään digitaalista osaamista kiertotaloudessa ja opitaan soveltamaan sitä tekstiilien ja muodin prosessien eri vaiheissa yhdessä yritysten, opiskelijoiden ja Savonian henkilöstön kanssa.   

Digijamit on osa Digital & Circular Fashion House –hankkeen työpakettia Minifaktori /Luova Farmi & yhteisö – opi ja kokeile teknologiaa. Jokaisessa työpajassa on oma digihaasteensa. 

Details

Date:
October 13
Time:
14:00 - 17:00
Event Category:

Organizer

Digital & Circular Fashion House
View Organizer Website

Venue

Savonia-Ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
Kuopio, 70210
+ Google Map