Tervetuloa Digital & Circular Fashion House -hankkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Täältä löydät tapahtumat, työpajat ja koulutukset.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinaari:

Tuote Palveluna 25.5.2022 klo 9:00-10:00

25/05/2022 @ 09:00 - 10:00

Helena Kalliomäki/LAB-ammattikorkeakoulu

Tuote palveluna -konsepteilla kohti hiilineutraalia tekstiili- ja vaatetusalaa! Siirryttäessä tuotteiden omistamisesta tuotepalvelujen tarjoamiseen tuotteiden käyttöaste paranee ja tuotteen elinkaari pitenee.

Tuote palveluna -liiketoimintakonseptit kiertotalouden ydintoimintoja. Vaate palveluna -konsepteissa vaatteen voi vuokrata tai ostaa tuotteiden korjaus-, huolto- ja kustomointipalveluita.

Tuote palveluna -webinaarissa pohditaan mitä mahdollisuuksia ja haasteita uudet toimintamallit tuovat tekstiili- ja vaatetusalan liiketoimintaan ja miten palvelukonseptien avulla tuotetaan lisäarvoa asiakkaille ja sidosryhmille.

Puhujamme Helena Kalliomäki on kokenut vaatetusalan muotoilija (MA), joka on toiminut käyttäjälähtöisten pukeutumiskonseptien ja brändien suunnittelijana kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Muuttuvaan toimintaympäristöön, -erityisesti kiertotalouteen liittyvien, uudenlaisten toimintamallien haasteet ja mahdollisuudet tekstiili- ja vaatetusalalla ovat Helenan vahvuusalueita. Helena työskentelee LAB-ammattikorkeakoulussa TKI-asiantuntijana ja projektipäällikkönä sekä toimii tuntiopettajana puettavan muotoilun koulutusohjelmassa keskittyen erityisesti vaate palveluna -toimintamalleihin.

Webinaarin aihe kuuluu Digital & Circular Fashion House -hankkeen teemaan: Suunnittelu, tuotanto ja bisnesajattelu

Digital & Circular Studia Generalia -webinaarisarjassa pääset kuulemaan ajankohtaisista aiheista tekstiili- ja vaatetusalan asiantuntijoilta. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Webinaarisarjan pysyvä osallistumislinkki: https://savonia.zoom.us/my/zoom.huone1

Keskustelut tallennetaan ja ovat myöhemmin kuunneltavissa kaksi viikkoa Digital & Circular Fashion Housen Youtube-kanavalta.

 

 

Details

Date:
25/05/2022
Time:
09:00 - 10:00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Digital & Circular Fashion House
View Organizer Website

Venue

Zoom
Finland + Google Map