Tervetuloa Digital & Circular Fashion House -hankkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Täältä löydät tapahtumat, työpajat ja webinaarit.

Digital & Circular Studia Generaliassa pääset kuulemaan ajankohtaisista aiheista tekstiili- ja vaatetusalan asiantuntijoilta.

Webinaarisarja on kaikille avoin ja ilmainen. Webinaarit järjestetään parittomien viikkojen torstaiaamuisin klo 9:00-10:00. Tervetuloa!

Loading Events

« All Events

Työpaja:

Kuinka tuotamme arvoa asiakkaalle tekstiili ja muotialan ekosysteemeissä? Yhdessä Luova farmi -työpaja 2. 4.11.21 15:15-17:00

November 4 @ 15:15 - 17:00

Outi Paldanius ja Hanna Ahokas / Savonia-AMK

Kutsumme teidät Digital & Circular Fashion House -hankkeen Luovan farmin yhteistyö- ja verkostoitumiskokeiluihin.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 30.9. ja toinen 4.11.
Työpajoissa opitaan yhdessä potentiaalisen uuden yhteistyön tunnistamista, tarkastellaan uusia verkostoitumisnäkökulmia sekä tulevaisuuden kuluttajan arvoihin ja tarpeisiin perustuvaa tiekartastoa kohti yhteisiä kestäviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Visiona on tehokas ja kestävä, paikallinen tuotanto ja yritysyhteistyö, itäsuomalainen Luova farmi. Kannustamme avoimeen uuden oppimiseen ja toimintamallien kokeilemiseen.
Työpajoissa asetamme yhdessä osanottajien sekä Tuotekehitys ja tuotantoverkostot-kurssin opiskelijoiden kanssa askelmerkit alueellisen kestävän kehityksen, kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan ja hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi. Molemmissa työpajoissa rakennamme paikallisia toimijaverkostoja.

Digital & Circular Fashion House -hanke edistää muoti- ja tekstiilialan osaamisen uutta tulemista Itä-Suomeen ja vahvistaa kuvaa rohkeasta ja modernista Itä-Suomesta sekä luotaa meidät kestävään tulevaisuuteen.

Yhdessä Luova farmi -työpaja 2. 4.11.21
Mikä on minun oma verkostoni? Miten oma verkostoni nivoutuu kokonaisuuteen?

Työpajassa pureudumme siihen, kuinka tuotamme arvoa yhdessä kuluttajille ja miten yritysten arvoketjut kytkeytyvät toisiinsa?
Millainen ekosysteemi palvelee tulevaisuuden kuluttajan arvoja ja tarpeita?

Koulutuksen aihe kuuluu Digital & Circular Fashion House -hankkeen teemaan: TP2 EKOSYSTEEMIT: PARTNERSHIP & COLLABORATION

Koulutus tapahtuu Savonia-Ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Microkatu 1 70210 Kuopio luokassa Mic-B5014

Tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittauduthan viimeistään tiistaihin 2.11.2021 mennessä.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan:
https://forms.gle/TbnYqACGeAVtaFgq6

Details

Date:
November 4
Time:
15:15 - 17:00
Event Category:

Organizer

Digital & Circular Fashion House
View Organizer Website

Venue

Savonia-Ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
Kuopio, 70210
+ Google Map