Tervetuloa Digital & Circular Fashion House -hankkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Täältä löydät tapahtumat, työpajat ja koulutukset.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kiertotalousjamit! 7.9.2023

07/09/2023 @ 14:00 - 18:00

Savonia-ammattikorkeakoulun hanke Digital & Circular fashion house yhdessä Tekstiilien sivuvirta -hankeen kanssa järjestävät Kiertotalousjamit, missä pääset kuulemaan ajankohtaista ja alueellista tietoa kiertotaloudesta ja verkostoitumaan alueen toimijoiden kanssa!

Tämä kutsu on Save the Date, tarkemmat tiedot, kuten sijainnin, saat elokuun aikana!

Digital & Circular fashion house tulee päätökseensä, ja esittelee tuloksiaan. Tekstiilien sivuvirta -hankkeen kanssa yhdessä julkaistaan myös Elävä-säätiön Sauma-hanke.

Kiertotalousjameissa yritykset ja organisaatiot esittelevät omaa toimintaansa ja hankkeen tuloksia messupisteillään, ja osallistujat tutustuvat toimijoihin vapaasti kierrellen.

Tapahtuman yhteydessä julkaisemme SaumaLanka -keräyksen. Keräyksessä Savonia-ammattikorkeakoulu koordinoi villavaatteiden ja -tuotteiden keräystä Kuopion alueelta. Kerätyt tuotteet lähetetään Paimion Resterille kuidutettavaksi, minkä jälkeen se kehrätään langaksi, tavoitteena kiertotalouden periaatteita ja liiketoimintaa mukaileva Tekstiilien sivuvirta-vyöte. Tuo siis mukanasi kuluneet villasukat ja saat erityismaininnan osallistumisestasi vyötteen printtaukseen!

Ilmoittautuminen tästä

Jos et saanut paikan päälle lippua, voit osallistua etänä seminaariosioon tästä linkistä: https://savonia.zoom.us/my/zoom.huone1

 

Ohjelma:

14.30-16.00     
  Aloitussanat  Harri Auvinen 

Erno Kääriäinen 

 

  Tekstiilien kiertotalous ja digitaalisuus  Mikko Vidgren  
  Tekstiilinkierrätyksen nykytilanne Pohjois-Savossa  Jätekukko / Anja Räisänen 
  Vastuullisuudesta inhimillistä turvallisuutta  Jyri Wuorisalo 
  Digitaalinen tuotekehitys  Sasta – Juha Latvala 

 

  Miten digitaalisuus vaikuttaa tekstiili- ja muotialalla?  Marjut Repo 
  Tekstiilien sivuvirta ja SAUMA esittäytyy 

 

Eeva Käärmekallio & Kaisa Kolkka 

Details

Date:
07/09/2023
Time:
14:00 - 18:00
Event Category:
Website:
https://ssl.eventilla.com/event/pEGBO